Orgazmus tippek nőknek

Mit tegyünk, ha orgazmusra vágyunk?

A szex általában több felvonásos darabnak számít, nagyon fontos része az előjáték, melynek időtartamra vonatkozó igénye féri és nő között jelentősen változó.

2008.07.30 08:28ma.hu

Tippek az előjáték elnyújtására a biztos orgazmus eléréséhez

Amennyiben párod keményen meredezve várja, hogy végre behatolhasson, de te érzed, hogy még nem állsz készen arra, hogy egymáséi legyetek a következőket teheted. Fektesd gyengéden a hátára és kezdj el játszadozni magaddal és hagyd hogy nézze miként végzed a dolgát. Amikor érzed, hogy lassan készen állnál a közösülésre, úgy helyezkedj el felette, hogy te tudd irányítani a behatolást, illetve az előtte lévő játszadozást. Ezt könnyedén megteheted, ha egyik térdedre helyezed a testsúlyod a párod csípője magasságában, míg a másik lábadat kiegyenesítve tartod a párod felett. Így könnyedén tudsz játszadozni a péniszével és a saját csiklóddal is úgy, hogy az számodra izgató legyen. 

Érdekes játék lehet mindkettőtök számára, ha elkezdesz a péniszével körözni a csiklód körül, majd hagyod, hogy pár centire behatoljon. Természetesen ezt ismételgetve hamar sikerül magadat is annyira beindítani, hogy az előjáték után már ne kelljen sokat küzdeni az orgazmus eléréséig. Harcold ki magadnak a megfelelő mennyiségű időt és türelmet az előjátékhoz, úgy hogy az mindkettőtök örömét szolgálja. Amennyiben készen állsz a közösülésre nem kell megváltoztatnod a pozíciót, hiszen ebben a felállásban te tudod szabályozni mennyire mélyen hatol be, illetve, hogy milyen sebességgel mozogtok együtt.
 
Előre, vagy hátrahajlással a behatolás szögéről is te hozod meg a döntést, ami igen kellemes meglepetéseket okozhat, ha elegendő türelemmel és kitartással próbálkozol a különböző testtartásokkal. Megkérheted kedvesed, hogy az aktus közben kezével izgassa csiklódat, így könnyedén eljuthatsz az orgazmusig és akár a többszörös orgazmust is megélhetsz, míg ő eléri a csúcspontot. Amennyiben elfáradnál úgy helyezd át súlypontodat a másik lábadra, vagy egyszerűen engedd át a vezetést a párodnak és lovagold meg a teljes testsúlyoddal.


Légy a szeretkezés bajnoka

Ki kell próbálnod a különböző pozíciók teljes tárházát, ahhoz, hogy megismerd a tested és önmagad annyira, hogy tudd mitől indulsz be legjobban és hogyan vagy képes minél kielégítőbb orgazmust átélni. Természetes, hogy partnered számára a forró vagina a legkényelmesebb és legkéjesebb hely arra, hogy jól érezze magát, azonban ő is akkor tudja a legjobban élvezni ezt a helyet, amikor a neked okozott orgazmus elindítja a ritmikus izom-összehúzódásokat. A legtökéletesebb orgazmus eléréséhez szükséged lesz arra, hogy kitisztítsd a fejed és csak párodra és önmagadra koncentrálj. 

Ne gondolkozz azon, hogy milyen a tested meztelenül és vajon ő mit gondol, vagy mit érez veled kapcsolatban. Próbálj meg minden gondolatot elhessegetni, hisz ezek a gondolatok a legprofibb orgazmus gyilkosok. Szeretkezés közben át kell adni a helyet az ösztöneidnek, amik megsúgják azt, hogy mit kíván a tested, és mitől tudsz a csúcsok csúcsára jutni. Figyelj az izmok játékára és arra, hogy melyik pontok érintése okoz kéjes örömöt számodra. 

Használd minden testrészedet, amit csak jólesik. Élvezz minden érintést és hagyd, hogy átvegyék az ösztönök a teljes irányítást a tested felett. Csukd be a szemed, hisz hallanod kell minden lélegzetvételt, minden szívdobbanást és minden apró, vagy épp hangosabb nyögdécselést. Ne fogd vissza a levegő vételt és semmiképp ne törekedj arra, hogy elég halk, vagy hangos légy. Hagyd, hogy a tested azt csinálja, ami a legjobb neki. A szeretkezés közben igyekezz megismételni minden olyan érintést, ami örömet okoz. 

Ne feledkezz meg soha a csiklódról, akkor sem, amikor épp közösültök. Igyekezzetek olyan pozíciót felvenni, amikor a csiklód közvetlenül izgatva van akár a pénisz által, akár kézi rásegítéssel. A lényeg minden esetben az, hogy megtaláljátok azt a pozíciót, ami mindkettőtök számára kényelmes és kellően izgató. Meg kell tanulnod okosan meglovagolni partnered, vagy megtanítani neki, hogy miként tud örömet okozni számodra, ha ő kerekedik felül. 

A végcél minden esetbe az, hogy neked előbb sikerüljön orgazmust elérni, mint partnerednek. A következő állomás az azonos időben elért orgazmus lehet, azonban ehhez nagyon össze szokott párosnak kell lennetek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.