Egy hajvágás és egy új ruha csodákra képes

Így lesz egy hajléktalanból civilizált ember, 3 perc alatt - VIDEÓ!

Természetesen csak a videó tart ennyi ideig, az átalakulás némileg több időt vett igénybe. Az amerikai veterán, a korábban alkoholizmussal küzdő Jim Wolf megújulását követhetjük nyomon egy látványos timelapse videón.

2013.11.10 20:25Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az amerikai Jim Wolf egykoron hazáját szolgálta, ám a veterán nem tudott visszailleszkedni a társadalomba, több évtizedre az alkoholizmusba menekült. A hajléktalanná vált férfi szeptemberben adott egy esélyt magának, és beleegyezett az alábbi videó elkészítésébe.

A film elkészülte nagy hatással volt Wolfra, aki az azóta eltelt idő alatt összeszedte magát, már eljár az anonim alkoholisták gyűlésére és már tető is van a feje felett. A Degage Ministries nevű nonprofit szervezet támogatásával sikerült kitörnie a hajléktalanságból, a DM más veteránok életét is igyekszik segíteni.

Most pedig lássuk az alig 3 perces videót (a teljes hatás érdekében érdemes a hangot is bekapcsolni):

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.