A férfiak többet olvasnak a klotyón

Mit keresnek ilyen sokáig a pasik a vécén?

A férfiak szívesebben olvasnak a mellékhelyiségben, mint a nők - legalábbis egy német felmérés szerint.

2012.03.06 12:57MTI

Szívesebben olvasnak a mellékhelyiségben a férfiak mint a nők - állítja egy német felmérés. A kutatás során kiderült: minden második férfi lapozgat lektűrt a vécén ülve.

A nők közül minden negyedik - derített fényt a mellékhelyiség egyik titkára a GfK reprezentatív felmérése, amely egy higiéniás konszern megbízásából készült.

Általában véve minden harmadik ember olvas a toaletten. A vécén olvasók fele - 51 százaléka - magazinokat, 47 százaléka napilapokat részesít előnyben.

A reklám- és egyéb katalógusokat 25 százalék favorizálja, a könyveket 11 százalék. Míg a nők inkább folyóiratokat visznek be magukkal, addig a férfiak a napilapokat olvasgatják szívesebben.

Ha mégis magazint választanak, autós újságok mellett teszik le a garast. A felméréshez Németország-szerte 1077 embert kérdeztek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.