Mit nem bírnak a pasik, csak nem mondják...?

Nyitott vécéajtó és menzesz - amiktől a pasik a falnak mennek

Ki gondolná? Némelyik pasi számára még a manikűrözés is probléma. Persze nem ez a legnagyobb. A nőknek valóban meg kéne fontolniuk, mit művelnek a pasijuk szeme láttára.

2011.10.13 18:55ma.hu

Igazi hidegzuhany lehet a férfiak számára olyan helyzetben látni szívük hölgyét, amit finoman szólva nem tartanak ízlésesnek. Az az igazság, hogy számos dolog valóban nem az.

Persze nem a kapcsolat elején bukkanak fel ezek a szokások - de ahogy múlik az idő, előjönnek. Vannak pasik, akiket már az is zavar, ha látják, amint a barátnőjük pedikűröz, vagy a lábkörmeit lakkozza. Nehezen tudják elképzelni, hogy ezzel a kézzel aztán hozzájuk érjen.

Ez persze extrémebb eset - de vannak jóval gyakoribb szokások, amelyek valóban szenvedély-gyilkosak tudnak lenni...mire is gondoljunk?

- Nos, bármennyire is közszájon forog ma már a menstruáció-téma és a reklámokból is dől az intimbetét, a férfiak mégsem igazán kedvelik, ha erről kell beszámolókat hallgatniuk. Lássuk be, ez tényleg női dolog. Higgyük el, csak a szükséges mértékig éri meg róla beszélni, ha nem akarunk kiábrándítóak lenni.

- Véget nem érő beszélgetés a sorozatokról - a pasi számára már az is fárasztó lehet, ha végighallgatja, amint telefonon a barátnőjével cseveg erről a témáról a hölgy.

- A férfiak nem szeretik, ha egy nő nem meri felfedni a testét - a mindig sötétben szeretkezés, az állandó öntakargatás egy idő után nagyon zavaró lehet. Van, amelyik pasi inkább azt kívánja ilyen helyzetben: legyen a lányon pár pluszkiló, vagy rendelkezzen kisebb mellekkel, de szeresse a testét!

- Az sem egy szerelembe ejtő dolog, ha a nő olyannyira fél önmagát adni a párja előtt, hogy netán még enni sem szívesen eszik előtte. Hogy akar leélni vele éveket...? Szinte kizárt, hogy úgy étkezne, mint egy malac. Akkor mi a gond?

- A pasit kirázza a hideg az otthon férfi alsóban és zoknikban mászkáló hölgyemény láttán. Hiába hiszi azt a nő, hogy alulöltözöttsége szexi, a férfias ruhadarabok meglehetősen lohasztóak lehetnek...!

- Az ágyban néha igen, de a hétköznapokban nem túl kellemes, ha a nő csúnyán beszél. Az állandó ronda szavak kiábrándítóak, különösen az olyan megszólalások, mint "de hülye kurva vagyok!", és társai.

- És végül az igazán durva: a nyitva felejtett vécéajtó. Egy idő után tipikus. A hölgy nem veszi a fáradtságot, hogy ne a párja előtt végezze a dolgát, vagy nem tesz semmit azért, hogy az ne hallja a műveletet. Nos, talán nem csoda, ha kis idő elteltével a vágy alábbhagy...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.