A pályázók közül több mint 90-et elutasítottak

A Norvég Alapból 275 millió forintot kaptak zöld civil szervezetek

Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) környezetügyért felelős államtitkára közölte: összességében mintegy 275 millió forintot kaptak magyar zöld civil szervezetek programjaik finanszírozására a Norvég Alapból.

2011.04.18 13:07MTI

Az államtitkár a 2007-ben kezdődött program záró rendezvényén elmondta: a 6 milliárd forint összértékű program finanszírozási forrásaiból 54 környezet- és természetvédelemmel foglalkozó magyar szervezet kapott pénzt. A forrásokra pályázók közül - mivel nem feleltek meg a feltételeknek - több mint 90-et elutasítottak.
   
A program célja az volt, hogy a pályázaton nyertes magyar zöld szervezetek részvétele erősödjön a döntéshozatali eljárásokban. Emellett a civilek a társadalom környezettudatos magatartásának formálását is segítsék tevékenységükkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.