Értik a dolgukat a hazaiak

Légimentőink a topon - harmadikak lettek a nemzetközi versenyen

Harmadik helyezést értek el a magyar légi mentők a Csehországban a hétvégén megrendezett hagyományos nemzetközi versenyen - közölte a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-vel.

2010.05.30 11:05MTI

Túri Péter elmondta, a négyfős magyar csapat első alkalommal vett részt a megméretésen, és 27 induló közül sikerült a harmadik helyet kiharcolniuk.

A két mentőtisztből, egy mentőápolóból és egy orvosból álló csapatnak különböző nehéz mentési helyzetekben kellett helyt állnia, és bemutatnia szaktudását.

A magyar légi mentőket csak a horvátok és az Egyesült Államok csapata előzte meg a versenyben, melyet - mint Túri Péter elmondta - évtizedek óta Csehországban rendeznek meg minden évben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.