Potápi a régi-új név

Elsöprő Fidesz-győzelemre számítanak Tolnában

Elsöprő győzelemre számít a Fidesz Tolna megye mind az öt választókerületében, az országgyűlési választás első fordulójában. Mindezt Potápi Árpád János, a párt bonyhádi jelöltje mondta szerdán. Őt egyébként Pokorni Zoltán vezetette be ma a köztudatba, sajtótájékoztatón.

2010.02.03 18:09ma.hu

Potápi, a párt bonyhádi elnöke elmondta: reálisnak tartja, hogy már az első forduló is győzelmet hozzon a Fidesznek a megyében. A Fidesz-KDNP-jelöltje többek közt azt is kiemelte, hogy a 2009-es európai parlamenti választáson a párt Tolna megyében a szavazatok 64 százalékát tudhatta magáénak. Ez messze meghaladta akkor az országos átlagot.
Októberben Dombóváron a Fidesz polgármester-jelöltje 62 százalékos támogatottsággal nyert.

Pokorni szerint valóban van arra esély, hogy áprilisban minden választókerületben nyerjenek a Fidesz egyéni jelöltjei. "Erre nem volt példa a választások történetében, de arra sem, amit az elmúlt 7-8 évben átélt az ország" - jegyezte meg.

A frissen bemutatott pártfogolt , Potápi Árpád János 1998 óta Bonyhád országgyűlési képviselője és 2002 óta a város polgármestere. A Fidesz jelöltje Pakson Tóth Ferenc, a körzet jelenlegi képviselője, Tamásiban Hirt Ferenc országgyűlési képviselő, Dombóváron Patay Vilmos polgármester, Szekszárdon pedig Horváth István polgármester, országgyűlési képviselő indul a párt jelöltjeként a 2010-es parlamenti választáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.