A Fidesz volt a kezdeményező fél

Etikus, személyeskedéstől és egymás lejáratásától mentes: ilyen lesz állítólag a kampány Székesfehérváron

Etikus, személyeskedéstől és egymás lejáratásától mentes, takarékos kampány folytatásáról egyezett meg öt, az országgyűlési választásokra képviselőjelöltet állító székesfehérvári politikai szervezet - jelentette be a Fidesz két városi kampányfőnöke kedden.

2010.02.02 18:10MTI

A Fidesz által összehívott megbeszélésen az MSZP, a Jobbik, a Munkáspárt és a Civil Mozgalom képviselőjelöltjei, illetve kampányfőnökei vettek részt - mondta az egyeztetést követő sajtótájékoztatón Csanády László és Róth Péter, Fejér megye 1-es, illetve 2-es választókerületének fideszes kampányfőnöke.

Róth Péter úgy fogalmazott, hogy a megbeszélésen résztvevő jelölőszervezetekkel a kampány során tanúsított viselkedési normákról állapodtak meg: egyebek között arról, hogy nem használnak költséges kampányeszközöket, a jelöltek pedig tartózkodnak a személyeskedéstől, egymás lejáratásától.

A városkép megóvása végett pedig arra kérték az önkormányzatot, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az idén is jelöljön ki a plakátok, hirdetmények elhelyezésére alkalmas felületeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.