Választás

Időközi önkormányzati választást tartanak Algyőn

A nagyközség választásra jogosult mintegy 4400 polgára négy szavazókörben adhatja le vasárnap a voksát.

2017.09.04 23:30MTI

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap Algyőn - tájékoztatta a Csongrád megyei nagyközség jegyzője hétfőn az MTI-t.

Angyal Zsolt elmondta, a polgármesteri posztért négyen indulnak az időközi önkormányzati választáson: Barna Zoltán a Magyar Környezetvédők Pártja, Budai László a Magyar Munkáspárt jelöltjeként, a községet jelenleg is irányító Molnár Áron, valamint Roczkó András pedig függetlenként.

A nyolc képviselői helyre 26 jelölt közül választhatnak az algyőiek. A Magyar Munkáspárt kettő, a Magyar Környezetvédők Pártja egy jelöltet állított, a többiek függetlenként indulnak.

A nagyközség választásra jogosult mintegy 4400 polgára négy szavazókörben adhatja le vasárnap a voksát.

Algyőn azért kell időközi választást tartani, mert május 31-én a képviselő-testület feloszlatta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.