Vasárnapi pihenőnap

Ilyen volt az első szomorú vasárnap - képek!

Vasárnap is nyitva tartó CBA üzlet a lehúzott redőnyök között, lezárt bevásárlókocsik és üresen sorakozó teherautók. Boltbezárás képekben.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.03.22 14:55MTI

Vegyes a kép, hogy milyen volt az első olyan vasárnapunk, amikor zárva tartottak a boltok. Persze nem mindegyik, hiszen kivételek mindig vannak. Az MTI fotósa, Mohai Balázs egy vasárnap is nyitva tartó CBA üzletet fényképezett le a Fény utcai piac bezárt boltjai között 2015. március 22-én. Míg a mikepércsi úti Tesco áruháznál üres volt a parkoló, a debreceni Park Center bevásárlóparknál is csak a bevásárlókocsik álltak sorba. A szintén vasárnap zárva tartó bécsi úti Tesco áruháznál Budapesten a termékek házhozszállításához használt teherautók sorakoznak magányosan, ám a világörökségi területnek számító Tokaj-hegyaljai borvidék három településén, Sátoraljaújhelyen, Tarcalon és Szerencsen vasárnap is kinyitott több üzlet.

Kattintson a nagyobb képekért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.