900-1400 gramm

Négyesikrek születtek a Semmelweis Egyetem klinikáján

A gyermekek - négy kisfiú - és harmincéves édesanyjuk is egészséges - írta az egyetem, megjegyezve: "az esemény azért is rendkívüli, mert természetes úton fogant négyes ikrek születése ritka".

2013.11.13 18:30MTI
Fotó: MTI, archív

Négyesikrek születtek a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

A közlemény szerint a négy fiú, László, Balázs, Kristóf és Ádám a 29. hétre jött a világra. Súlyuk 900-1400 gramm között van, jelenleg a koraszülöttosztályon látják el őket.

A gyermekek és harmincéves édesanyjuk is egészséges - írta az egyetem, megjegyezve: "az esemény azért is rendkívüli, mert természetes úton fogant négyes ikrek születése ritka".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.