387 millió

Határon átnyúló útépítésekre csoportosított át pénzt a kormány

A kormány 387 millió forint egyszeri átcsoportosítását rendelte el az idei költségvetésben, a Határon Átnyúló Együttműködési Programokból megvalósuló útépítési projektekre.

2013.09.11 18:46MTI

A Határon Átnyúló Együttműködési Programokból megvalósuló útépítési projektekre eddig nem szerepelt előírás az idei költségvetésben. Az erről szóló határozat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.

A 387 millió forint forrása a költségvetés Uniós fejlesztések fejezetében szereplő, európai uniós programokhoz kapcsolódó tartalék. A tartalékban eredetileg 4,1 milliárd forint szerepelt.

Az MTI hivatalos forrásból úgy értesült, hogy az átcsoportosítás a román határon lévő csanádpalotai, valamint ömbölyi, továbbá a szlovén határon lévő rédicsi határátkelőkhöz vezető utakat érinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.