Nincs ez így rendben

"És ezek a keresztény politikusok vezetik be az iskolában az etikaoktatást"?

Több ezer közszféradolgozó marad nyugdíj nélkül július 1-jétől. A honatyákra viszont ez korántsem igaz. Bár még januárban több képviselő is arról nyilatkozott, hogy lemondanának a nyugdíjukról, ez máig nem történt meg. Szabó Tímea kiakadt.

2013.06.29 12:22ma.hu

Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke Facebook-bejegyzése alapján újfent nagyon kiakadt.

"Korábban arról volt szó, hogy a képviselők önként lemondanak a nyugdíjukról, ez lenne a tisztességes. A keresztény és demokrata Harrach erről most ennyit mond: 'Ez van.' És ezek a keresztény politikusok vezetik be az iskolában az etikaoktatást" – állapította meg a népszerű közösségi oldalra írt posztjában.

Mint ismeretes, a képviselők ezután is megkaphatják a nyugdíjukat a teljes képviselői javadalom mellé. Rájuk nem érvényes a júliustól életbe lépő tilalom.

Forrás: Szabó Tímea Facebook-oldal (Fotó: fideszfigyelő)

Szabó Tímea hozzáadta a fenti képet is az idővonalához: "Ő vajon tanult erkölcstant? Vagy csak a mi gyerekeinknek kell? Nyomjatok egy lájkot, ha ez szerintetek sincs rendben" - tette közzé a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.