Élvezte a jelenetet

Szabó Tímea szívesen nézte a fuldokló Kövért

"Azért annak nincs párja, amikor az ember végignézheti, hogy Kövér László levegő után kapkod..." - írta Facebook-posztjában a független országgyűlési képviselő.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.06.22 23:22ma.hu

Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke - Facebook-bejegyzésében azt írta: „Nem mondom, hogy a jobbik mai akciója az ízlésemnek megfelelő volt. De azért annak nincs párja, amikor az ember végignézheti, hogy Kövér László levegő után kapkod, majd egy teljes restrart-ot kell nyomnia ahhoz, hogy újra érzékelje a körülötte zajló eseményeket. Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.”

KATT a képre! >>>

Mindezt azt követően tette közzé a népszerű közösségi hálón, hogy a Jobbik képviselői az elnöki emelvényre felvonulva tiltakoztak az új földtörvény elfogadása ellen pénteken. Vona Gábor szerint ugyanis az Országgyűlés pénteken házszabályellenesen szavazta meg a földtörvényt, "vagyis a jogszabály nincs elfogadva". Mint mondta: a Jobbik mindent meg fog tenni azért, hogy "a törvény 2014 májusában ne váljon valósággá".

Frakciója tiltakozó akciójáról azt mondta: az Országgyűlésben történteket rendkívüli helyzetnek értékelték és úgy vélték, "a kétharmados cinizmussal szemben csak ilyen formában tudjuk kifejezni véleményünket".

Kövér László szerint az Országgyűlés plenáris ülésén obstruáló képviselők nem értek célt, a parlament elvégezte a péntekre eltervezett munkáját. Az Országgyűlés elnöke közölte, hogy álláspontja szerint a parlament szabályosan fogadta el a jogszabályokat. Hozzátette: a történtek nem maradhatnak konzekvenciák nélkül, sem a Jobbik képviselőcsoportjára, sem a patkóban demonstráló képviselők, és más rendzavarókra nézve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.