A Fidesz keményen beszólt az LMP-nek

Burokban él Szabó Tímea?

A Fidesz arra szólította fel az LMP-t és Szabó Tímeát, a párt politikusát, hogy ne támogassa a hajléktalanmaffiát és a nyomoripart.

2011.10.28 19:43MTI

Szabó Tímea pénteken közleményében azt közölte, hogy a fideszes Kocsis Máté saját magát juttatja börtönbe azzal a kezdeményezésével, amelyik szabadságvesztéssel büntetné a kiszolgáltatottak megalázását, és a hajléktalanok problémáját rendészeti oldalról közelítik meg.
   
A Fidesz-frakció erre péntek este úgy reagált, az LMP és "a burokban élő Szabó Tímea mással sem töltötte az elmúlt heteket, mint hogy harcosan kiállt a hajléktalanmaffia és a közterületi bűnözés mellett, továbbá védelmébe vette a nyomoripart". Hozzátették, az elmúlt hetekben a lakáspolitikát bíráló kijelentéseken túl érdemi javaslatokat nem tett az LMP, amit javasoltak, azok viszont "a káosz és az anarchia fenntartását célozzák".
   
A Fidesz arra kéri az LMP-t és Szabó Tímeát, hogy ha nincs érdemi mondanivalójuk, akkor inkább ne erőltessék a megszólalást, mert mérhetetlen társadalmi károkat okoznak, ami rajtuk kívül senki érdekét sem szolgálja - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.