Jó tanulmányi eredményekkel lehet jelentkezni

Roma fiatalokat vár soraiba a Borsod megyei rendőrség

Jó tanulmányi eredményeket elérő roma származású fiatalokból válhatnak rendőrök tanulmányaik befejezése után Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: a megyei rendőr-főkapitányság pályázatára középfokú oktatási intézmények diákjai jelentkezhetnek.

2013.05.30 15:21MTI

A megyei rendőr-főkapitányság által tizenhat éve került először meghirdetésre a roma származású fiatalok rendőrré válásának elősegítését célzó ösztöndíj pályázata, az elmúlt években összesen 46 diákkal kötött szerződést a rendőrség - közölte Dobi Tamás szóvivő. 

Minden középfokú oktatási intézmény tanulója pályázhat a támogatás elnyerésére, a nappali tagozat első, második vagy harmadik évfolyamán tanulók is jelentkezhetnek, a diákoknak az érettségi letételét is vállalniuk kell - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.