Hagyta a gyermeket megfulladni

Tóba dobta hároméves kisfiát - vádemelést javasol a rendőrség

Vádemelést javasolt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az ellen a szlovák származású asszony ellen, aki tavaly decemberben egy mosonmagyaróvári tóba dobta hároméves kisfiát, és hagyta megfulladni.

2013.05.28 09:01MTI

Kálmán Gabriella sajtóügyeletes elmondta: a nyomozás eredménye az, hogy megalapozottan gyanúsítható emberöléssel H. Lubomíra, aki a bányató jeges vizébe gyalogolt a kisgyerekkel, majd hagyta megfulladni. Mindezek után bement a rendőrségre, és beismerő vallomást tett. 

Mint arról az MTI akkor beszámolt: a szlovák állampolgárságú asszony azonnal őrizetbe került, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.