Bajai Járási Ügyészség

Vízbefulladt a kislány - vádat emeltek két tanárnője ellen

Vádemeléssel zárt a Bács-Kiskun megyei rendőrség egy tavaly nyáron vízbefulladt kislány ügyében indított nyomozást.

2013.05.02 13:33Havariapress

Baja Dunafürdő városrészénél fulladt vízbe egy bátormonostori kislány, tavaly július 12-én, holttestét a katasztrófavédelem búvárjai emelték ki a vízből.

A nyomozás során kiderül, hogy a kislányt halálának napján, délelőtt 10 órakor törvényes képviselője elengedte két tanárnőjéhez kirándulni.

Az eljárás során a két tanárt gyanúsították meg a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség a halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást április 29-én lezárta, és az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte a Bajai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.