Már 15 évesen is gigantikus mellei voltak

"Attól félek, megfullad a pasim a melleimben"

Imádja a szexet, de sosem engedheti el magát teljesen, mert minden pillanatban figyelnie kell a párjára, nehogy az megfulladjon a gigantikus melleitől. Claire Smedley az előző pasiját életveszélybe sodorta.

2013.04.12 18:32ma.hu

Bár saját bevallása szerint imádja a szexet, a 30 éves Claire Smedley-nek mégis minden alkalommal nagyon kell vigyáznia, nehogy végzetessé váljon a hancúr. A háromgyermekes angol nőről úgy tartják, egész Nagy-Britanniában nincs nagyobb keble senkinek, ám a különleges adottsága, ami már egészen fiatal kamaszként megmutatkozott nála, egy korábbi kapcsolatát kis híján tragédiába sodorta. Azon a három évvel ezelőtti napon a partnere majdnem meghalt, ahogy a feje beszorult Claire mellei közé, ez a kellemetlen emlék aztán annyira rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, hogy nem sokkal később szakítottak is - mesélte Claire a Daily Mirrorban.

Ráadásul keblei azóta csak tovább nőttek, a kettő együtt most majdnem 16 kilót nyom. Nem csoda, hogy amikor Claire megismerkedett a vele egyidős Chrisszel, újra előtört belőle a régi aggódás. Így aztán megbeszéltek egy egyezményes jelzést, hogy a mellbolond férfi ne kerüljön veszélybe. Belefúrhatja a fejét Claire melleibe - meséli a nő -, de amikor úgy érzi, elég, akkor csak megérinti egy ponton a lábát és máris szabadulhat a halálos ölelésből. "Jó érzés tudni, hogy mennyire imádja a melleimet, de nem hagyom, hogy túlzottan elfajuljanak a dolgok" - magyarázta Claire.

Ráadásul ebben igen gyakran van részük, mert a nőnek nemcsak a mellei, de a libidója is túl van méretezve. Akár naponta ötször is képes megkívánni a szexet, ezt pedig - akárcsak a mellei megállíthatatlan növekedését - az internetes kutakodás alapján a magas ösztrogénszintnek tulajdonítja. Az orvosi vizsgálatok viszont nem erősítették ezt meg, sőt, valójában tanácstalanul álltak Claire előtt, aki így joggal aggódik, hogy soha nem áll meg a mértéktelen növekedés.

Fotó: Facebook

A nő még csak 11 éves volt, amikor meg kellett vennie első melltartóját, és azt mindjárt C kosárral kezdte. Rémes időszakként emlékszik vissza a tinédzserkorára, amikor a lányok vihogtak a melltartópántja miatt, a fiúk meg gátlástalanul bámulták őt. "Úgy néztek, mintha az űrből jöttem volna" - mondja. Egy évvel később már DD-s kosarat viselt, ennek aztán további hátrányai is voltak: rendszeresen idősebbnek nézték a koránál, volt, hogy a buszra nem akarták engedni diákjeggyel felszállni. "Minden este úgy aludtam el, hogy reméltem, nem nő többé."

De álma nem teljesült, 16 évesen jött a H kosár, meg a jótanács, hogy kezdjen el templomba járni, hogy vezekeljen, amiért "kísértésbe viszi az embereket". Ettől azonban csak még dühösebb lett, mert rájött, hogy ez nem az ő hibája, úgyhogy lázadni kezdett és a magas, zárt nyakú felsőket lecserélte spagettipántos topokra. "Igaz, hogy nem szerettem a melleimet, de a részem volt. Fárasztott, hogy olyannak mutassam magam, amilyen nem vagyok" - mondja.

Felmerült a mellkisebbítő műtét gondolata is, de aztán annyira félt tőle, hogy a sebész elront valamit, hogy inkább továbbra is vállalja az extra méretet. Amikor az a bizonyos baleset történt három éve a barátjával, akkor már LL kosárnál tartott, és a szex hevében csak annyit vett észre, hogy a párja váratlanul elkezd veszettül csapkodni maga körül. "Azt hittem, azért, mert annyira izgatott, úgyhogy folytattuk. Imádta, ha kicsit fojtogattam a melleimmel. De röviddel később azt vettem észre, hogy nem mozdul. Nem lélegzett."

Három hónapig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de amikor Claire mellei továbbra sem hagyták abba a növekedést, Mark végleg szakított vele. Végül visszatért ahhoz a férfihoz, akivel 21 évesen összeházasodott és három gyerekük lett, de aztán elváltak. Most pedig megpróbál előnyt kovácsolni abból, ami az élete egy részét még mindig megkeseríti: modellnek állt és abban reménykedik, hogy egész Európát meg tudja hódítani a gigantikus testrészeivel.

Azt pedig, hogy mindennek mi az árnyoldala, csak az értheti meg, aki maga is megtapasztalta már a túlzott mellméret okozta kellemetlenségeket: a hátfájást, az egyébként legegyszerűbb mozdulatok és cselekvések bonyolultságát, mint például egy cipőfűző bekötése vagy futni a gyerekek után. Ráadásul a melltartó sem olcsó mulatság. "Az üzletekben nem kapni rám való méretet, így az egyetlen lehetőség, hogy méretre varrják meg, de így darabja 200 fontba (70 ezer forint) kerül."

Ha pedig mégis rászánná magát a műtétre, akkor először a teljes testsúlyából kellene jó pár kilót leadni, de a legrosszabb számára, hogy attól fél: kisebb mellekkel nemcsak a modellkarrierje szakadja félbe, de talán ő sem érezné magát ugyanannak a személynek, mint eddig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.