Implantátum helyett kokaincsomagokat cipelt

Kokainra cserélte a szilikont, mellében csempészte volna a drogot

A friss hegek és az átvérzett gézlapok buktatták le azt a panamai nőt, aki a barcelonai reptéren akart kokaint átcsempészni: a csomagok a mellébe voltak ültetve.

2012.12.14 13:29ma.hu

Letartóztattak a spanyol vámőrök egy panamai nőt, aki a barcelonai repülőtéren kokaint akart átcsempészni: a határőrök az átvérzett gézlapokra lettek figyelmesek, majd a friss műtéti hegek és a bőre alatti halvány foltok még inkább felkeltették a gyanújukat. A Bogotából (Kolumbia) érkező nő 1,38 kilogramm nyers kokaint szállított a mellébe gyömöszölve - számolt be a Daily Mirror című brit napilap.

A nő eleinte még azt mondta, nemrég volt mellimplantátum-műtéte, de a hatóságoknak valami mégis gyanús volt, ezért bevitették őt a helyi kórházba vizsgálatra. Ott derült ki, hogy valóban nem szilikon van a bőre alatt.

Az európai vámoknál már hosszabb ideje általános gyakorlat, hogy a Latin-Amerikából érkező utasokat fokozott ellenőrzésnek vetik alá a nagy arányú kábítószer-csempészek miatt - emlékeztetett a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.