Kis híján megfulladt Neil Patrick Harris

Képek - Zöld trutyiban úszott az Így jártam anyátokkal sztárja

Neil Patrick Harrisnek számítania kellett volna a zöld trutyira, mégis meglepte, amikor a nyakába kapta a "díjat" az Így jártam anyátokkal című sorozatért. Kristen Stewart és Sandra Bullock sem úszta meg.

Kiosztották a 2013-as Nickelodeon Kinder Choice,s díjakat képgaléria

2013.03.25 10:15ma.hu

A 26. alkalommal megrendezett Nickelodeon Kids’ Choice Awards mesés sikerrel indult, 326 millió szavazat - köztük számtalan Magyarországról is - érkezett a filmes, tévés, sportos, zenés kategóriákban, ráadásul az estét vezető Josh Duhamel, a Transformers sztárja is dalra fakadt.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki a hangjával gondoskodott a szórakoztatásról, mégis a Las Vegas színésze volt leginkább elemében. Hiába próbálta lebirkózni őt a jeti kosztümbe öltözött iCarly-sztár, még a kő-papír-ollóval támadó szexszimbólum, Megan Fox sem tudta eltántorítani Duhamelt a KCA levezénylésétől. Slusszpoénként pedig a korábban beharangozott Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió óriási bulit kerekített a gálából.

A rajongók egy vadiúj technikai húzásnak köszönhetően 360 fokos szögből követhették figyelemmel az eseményeket és nevethettek együtt kedvenceikkel, amikor azok elzöldültek, mint Hulk! Volt itt minden, a korábban 10 díjat bezsebelt Will Smith helyét idén átvett Josh Duhamel gardróbjából még egy SpongyaBob-kosztüm is előkerült.

A Lakers sztárja, Dwight Howard azért úszott, mert az iszap-zsákolásban nem volt hajlandó veszíteni, Pitbull pedig a nézőteret elsöprő slágerét, a „Feel This Moment” című számot követően pisloghatott zöldeket.

Selena Gomez és Fergie (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)


Christina Aguilera apró, de nagyon lelkes hasonmásaival táncolt egy nagyot, miközben Justin Bieber exe, Selena Gomez, a cipőjét vesztett popsztár, Katy Perry és a hozzájuk csapódó Kristen Stewart együtt pózolt a kameráknak.

Az Útonban elszabaduló Alkonyat-sztár duplán örülhetett az estén, Johnny Depp lett a legjobb színész, Az éhezők viadala a legmenőbb film és a Rontó Ralph a legszórakoztatóbb mese. Adam Sandler szinkronizálásért kapott díjat, SpongyaBob Kockanadrág pedig ezúttal nem tudott ott lenni, de élőben jelentkezett Bikinifenékről, hogy köszönetet mondjon a gyerekeknek.

A zenei kategóriában Justin Bieber és Katy Perry diadalmaskodott, LeBron James lett az év sportolója, de a One Direction is sárga tengeralattjárót szorongatva távozhatott.

Az év legfiatalosabb gáláját március 27-én, szerdán 19:00-tól a hazai Nickelodeon rajongói is megnézhetik maguknak!

A győztesek

Televízió

Kedvenc sorozat: V, mint Viktória
Kedvenc valóságshow: Lehetetlen küldetés (Wipeout)
Kedvenc mese: SpongyaBob Kockanadrág
Kedvenc tévés színész: Ross Lynch (Austin & Ally)
Kedvenc tévés színésznő: Selena Gomez (Varázslók a Waverly helyről)

Mozi

Kedvenc film: Az éhezők viadala
Kedvenc színész: Johnny Depp (Éjsötét árnyék)
Kedvenc színésznő: Kristen Stewart (Alkonyat – Hajnalhasadás: II. rész)
Kedvenc mesefilm: Rontó Ralph
Kedvenc szinkronszínész: Adam Sandler (Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak)
A legmenőbb színész: Dwayne Johnson (Utazás a rejtélyes szigetre)
A legmenőbb színésznő: Kristen Stewart (Hófehér és a vadász)

Zene

Kedvenc banda: One Direction
Kedvenc énekes: Justin Bieber
Kedvenc énekesnő: Katy Perry
Kedvenc dal: What Makes You Beautiful (One Direction)

Sport

Kedvenc sportoló: LeBron James
Kedvenc sportolónő: Danica Patrick

További kategóriák

Kedvenc főgonosz: Simon Cowell (X-faktor)
Kedvenc könyv: Az éhezők viadala-sorozat
Kedvenc videojáték: Just Dance 4
Kedvenc applikáció: Temple Run

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.