Allergiaroham miatt

Majdnem megfulladt a szófiai színpadon Bon Jovi

Allergiás rohama miatt korábban fejezte be európai turnéja első koncertjét Jon Bon Jovi kedden Szófiában.

Bon Jovi Berlinben még jól nézett ki >>> képgaléria

2013.05.15 16:59MTI
KATT a képre! >>>

Az amerikai énekes a teltházas stadion előtt bocsánatot kért nehéz légzése miatt, majd elhagyta a színpadot.

Allergiás reakciói ellenére az énekes - bár hallhatóan rekedten - be tudta fejezni a Wanted Dead or Alive című dalát - írta a Dnevnik című bolgár napilap.

Bon Jovinak és zenekarának ez volt az elő koncertje európai koncertkörútjuk során. A fellépést a That's What The Water Made Me című dallal kezdték, majd felhangzottak a You Give Love A Bad Name, illetve az It's My Life című slágerek is. Az énekes hangja a Runaway című számnál kezdett bizonytalankodni, de sikerült még végigénekelnie. Ezt követően az In These Arms című slágert David Brian billentyűs teljesen egyedül énekelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.