Regisztráció

Az MSZP szerint továbbra sem garantált a választások tisztasága

Nem tisztázott, miként juttatják majd vissza a jövő évi választások szavazólapjait a szomszédos országok postaszolgálatainak kizárásával.

2013.05.14 20:25MTI

Az MSZP szerint továbbra is aggályos, hogy a külhoni szavazók esetében szükséges regisztrációt ténylegesen az érintettek végzik-e majd el, vagy adataikkal rendelkező szervezetek visszaélnek ezzel.

Az ellenzéki párt erről az MTI-hez kedden eljuttatott, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) állandó bizottságának napközben tartott üléséről beszámoló közleményében írt.

Továbbra sem tisztázott, miként juttatják majd vissza a jövő évi választások szavazólapjait a szomszédos országok postaszolgálatainak kizárásával. Ennek során ugyanakkor fennáll a veszélye, hogy leveleket összegyűjtő szervezet, vagy magánszemélyek visszaélést követnek el - fogalmaznak, hozzátéve: a fórumon résztvevő külhoni magyar szervezetek képviselői is osztották ezeket az aggályokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.