Október 23.

Orbán: annyira élünk csak, amennyire Magyarország él

A kormányfő szerint október 23-a arra emlékeztet, hogy "annyira élünk csak, amennyire Magyarország él".

2012.10.23 17:41MTI

A kormányfő kedden, a Kossuth téri állami ünnepségen felsorolta a 2010 óta eltelt időszak kormányzati eredményeit, majd a "csüggedőknek" és a "reményvesztetteknek" azt üzente: 1956 legnagyszerűbb leckéje az volt, hogy a forradalmat javarészben munkások, az akkori bérből és fizetésből élők csinálták, akik nem törődtek bele a kilátástalanságba. Ha csak feleannyi hitünk lesz, mint nekik volt, akkor hegyeket tudunk megmozgatni - fogalmazott a miniszterelnök, aki beszédét a szokásos "Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!" fordulattal zárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.