Október 23.

Megkezdődött a Jobbik nagygyűlése Budapesten

Megkezdődött a Jobbik ünnepi nagygyűlése kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján Budapesten, a Deák Ferenc téren.

2012.10.23 16:27MTI

A nemzetiszínű és árpádsávos zászlókkal megjelent résztvevők megtöltik a Bajcsy-Zsilinszky út és a Károly körút közötti szakaszt, a tömeg az Andrássy úti kereszteződéstől a 47-es és 49-es villamosok végállomásáig terjed.

Az eseményen beszédet mond Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke, Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő és Murányi Levente, a Jobbik országos alelnöke.

A beszédek és egy könnyűzenei koncert után a résztvevők fáklyákkal vonulnak át a Deák Ferenc térről a Magyar Rádió épülete elé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.