Október 23.

Belügyminisztérium: egy helyen történt rendbontás Budapesten

Fegyelmezetten zajlanak az október 23-i rendezvények, vonulások Budapesten, csak egy helyen történt rendbontás, a rendőrség megfelelő erőkkel biztosítja a helyszíneket - közölte a Belügyminisztérium.

2012.10.23 16:20MTI

A közlemény szerint a Ferenciek terén, a Jégbüfé előtt "szélsőjobboldali ellentüntetők verbálisan inzultálták az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) tüntetésére érkezőket". A tárca tudatta: a rendőrség dupla sorfallal állította helyre a rendet.

A Belügyminisztérium ismertette a rendezvényekre vonatkozó rendőrségi létszámbecsléseket is, e szerint a békemeneten több mint 150 ezren, a Milla tüntetésén csaknem 20 ezren, a Jobbik demonstrációján néhány ezren, a Demokratikus Koalíció rendezvényén több százan vettek részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.