Október 23.

Torlódások alakultak ki Budapesten

Több helyen alakult ki torlódás az ünnepi rendezvények miatti forgalomkorlátozások következtében kedd délután Budapesten, az Árpád hídon pedig egy kidöntött vízcsap, az abból ömlő víz okozott dugót.

2012.10.23 16:25MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatása szerint a Szabad sajtó út és a Kossuth Lajos utca 20 óráig lesz lezárva, a buszsávokat viszont 18 és 20 óra között megnyitják. Felvonulás miatt a Széna tér - Margit körút - Margit híd - Szent István körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca útvonalon 16 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani. A BKK kerülőútvonalként a Könyves Kálmán körút - Hungária körút - Róbert Károly körút útvonalat ajánlotta.



Épp ezen az útszakaszon, a Róbert Károly körúton történt egy baleset kedd délután. Egy mentőautó ütközött össze egy személyautóval, majd felborult. A BKK Info ügyeletese elmondta: ebben a balesetben egy vízcsapot is kidöntöttek. Mostanra a helyszínelés véget ért, de az Árpád hídon még mindig erőteljes a forgalom.

Az Erzsébet hidat mostanra teljes szélességében lezárták, a híd budai hídfőjénél nagy a torlódás. A Széna tér környéke viszont már jól járható.

A fővárosba vezető utak és a körgyűrű egyaránt jól járható - mondta Lorencz Pálma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.