Valódi T Modellel ünnepel a Ford

Ünneplik a száz éves Ford T Modellt

Az esseni Techno Classica oldtimer-kiállításának vitathatatlan sztárja megvan, nem kell töprengeni: a veteránrajongóknak a Ford egy eredeti, 1908-ban készült Ford T Modellel kedveskedik. Természetesen feketében, ahogy azt Henry Ford kínálta.

2008.03.27 19:18ma.hu

A veteránrajongók szíve most biztos gyorsabban ver: az esseni kiállításon a Ford egy valódi T Modell kiállításával kedveskedik a rajongóknak. A kocsi kereken száz éves, az idei év legnagyobb dobása címet nem lehet elvitatni tőle.

Pedig a fanatikusokat másokkal is kényeztetik: egy 1926-os T-Modell Coupé-val, és öt további speciális kialakítású járművel.

Ja, és negyven éves az Escort is - ezt sem hagyják szó nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.