További bio-Fordok jönnek

Bővül a Ford etanolos palettája

Bővíti a Ford etanolhajtású palettáját. Mostantól a Mondeo az S.Max, és a Galaxy is elérhető Flexifuel-motorral. Ezek képesek benzinnel, etanollal, és a két üzemanyag keverékével is haladni. 145 lóerővel, ha a teljesítmény is érdekes.

2008.03.15 09:40ma.hu

A Ford kínálatában újabb biomotorok tűntek fel: a Mondeo az S-Max, és a Galaxy is kapható a cég Flexifuel-motorjával. Ezek alapján a kocsikat hajthatja E85-ös bioetanol, hagyományos szuperbenzin, vagy a kettő keveréke is - mindhárom modell esetében kétliteres, 145 lóerős motorokkal.

A korábbi modellekben, a Focusban és a C-MAXban 1,8 literes, 125 lóerős motorok dolgoztak. A környezetbarátsági felár minden esetben 250 euró, nagyjából 65 ezer forint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.