Új taxit gyártott a Ford

Transit-taxi New Yorknak a Fordtól

A Transit sokoldalú autó, sok minden kihozható belőle - a Fordnál legalábbis látványosan ez lehet a vezetőség hivatalos álláspontja. Úgyhogy gyorsan csináltak is belőle egy környezetbarát taxit, amit New Yorkban avattak fel.

2008.03.21 14:29ma.hu


A jármű három utas számára biztosít helyet, és kétliteres motorjával együtt is kevesebbet árt a levegőnek, mint a hagyományos sárga taxik. A kocsi belül szépen fel van szerelve technikai eszközökkel: a viteldíj mellett híreket vagy útvonalajánlókat is olvasgathatunk, ha épp olyanunk van.

Ja, és persze bankkártyás fizetést is lehetővé tesz, hogy ne legyen okunk panaszra. A felár mértékéről nincsenek információink.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.