Újabb tagja lehet a Volkswagen-csoportnak

A Volkswagent érdekli a Zastava

Úgy tűnik, feltámadhat a jugoszláv-szerb autómárka: a Volkswagen - úgy hírlik - érdeklődik a Zastava után. Több vezető is felkereste a kragujeváci gyárat, bár nem voltak lenyűgözve a látottaktól. Ki tudja, a Skoda és a Dacia már feltámadt...

2008.03.26 19:45ma.hu

Bár korábban a Fiattal ápolt jó kapcsolatot a szerbiai autó- és fegyvercég, most a hírek szerint a Volkswagen vezetői néztek körül a Zastava-gyárban. Nagyon nem hatódtak meg a korszerűtlen gépek láttán, sőt: mint egyikük megjegyezte, ugyanitt tartanának anyagilag, ha a nulláról kezdenék egy új beruházással.

Ezzel együtt már szeptemberben elkezdenek Opel Astrákat gyártani a szerb piacra - bár a tualjdonos kormánynak kényelmesebb lenne az olasz kapcsolatokat ápolni - a Punto már eleve ott készül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.