Kiszivárgott a Scirocco

Kisebb lesz a meglepetés: ilyen lesz a Volkswagen Scirocco

Bár csak Genfben debütál az új Volkswagen Scirocco, két kép már kiszivárgott róla az internetre. Szép, dinamikus, impozáns járgány lesz - ezen már ne tessék meglepődni Genf idején. És az enyhe déja vu-n se: kicsit tényleg emlékeztet a C30-as Volvóra.

2008.02.29 18:30ma.hu

A tanulmánynál lényegesen egyszerűbb lesz a végleges változat: még így is sportos a kocsi eleje, a hátulja viszont kevésbé fantáziadús - de trendi, ha ez számít. Sokaknak igen, sőt.

A kritikusok legfőbb baja az, hogy a legendás név új viselője semmivel sem izgalmasabb, mint egy Volvo C30-as - és tulajdonképp érthető, mire gondolnak ezzel. A kocsi maga ősszel debütál a kereskedőknél, 122 és 200 lóerő közti motorokkal - benzinessel, dízellel egyaránt. Tessék várni genfig, akkor lesz több infó is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.