Neo FM és a Shell közös adománygyűjtő programja

Tankoljon a Shellnél és segítse az árvízkárosultakat

Tankoljon Ön is pénteken, június 11-én a Shellnél, és segítse ezzel a magyarországi árvízkárosultakat!

2010.06.11 14:15MTI

A Neo FM és a Shell Hungary Zrt. június 11-én közös adománygyűjtő programot indít, amelynek keretében a Shell minden liter eladott üzemanyag után 2 forintot ajánl fel az árvízkárosultak megsegítésére; az adományt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak. 

A Neo FM a kezdeményezés népszerűsítésével járul hozzá az akció sikeréhez. A két cég ezzel a felajánlással szeretne segíteni az árvízkárosultakon, akik nagyon keményen dolgoznak nap mint nap, hogy megmentsék otthonaikat, településeiket. A pénteki bevétel egy részét nekik ajánlják fel. 

Az autósoknak mindössze tankolniuk kell a 249 Shell töltőállomás valamelyikén, ezzel segítve és növelve az adomány összegét! 

Ebben a kritikus időszakban minden kis segítség számít, reméljük, hogy rengeteg segítő szándékú ember csatlakozik majd a kezdeményezésünkhöz. Minél többen tankolunk, annál nagyobb adomány gyűlhet össze” – mondta Szintai Balázs, a Shell kiskereskedelmi üzletágvezetője. 

„Észak-Magyarországon az érintett településeken most a legfontosabb a helyzet stabilizálása, a megfelelő fertőtlenítés az árvíz elvonulása után. Minden forrásra szükségünk lesz az árvíz okozta károk enyhítéséhez és az újjáépítéshez. Nagyon örülünk, hogy a Shell is csatlakozott az adományozókhoz, köszönünk minden segítséget” – emelte ki Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke.
 
„Nagyon sok hallgatónk van azok között, akik most örülnének a segítségnek – és azok között is, akik szívesen segítenének valahogy. Kötelességünk hozzájárulni a károk enyhítéséhez azzal is, hogy támogatjuk a jó szándékú kezdeményezéseket, egyben hírt adunk arról, hogy úton van a segítség” – mondta Hegyi György, a Neo FM főszerkesztője. 

Mindezeken felül a Shell külön SMART pontgyűjtő akciót is indított 2010. június 9-től az árvízkárosultak javára, amelynek keretében a SMART kártyabirtokosok felajánlhatják pontjaikat a rászorulóknak a Shell töltőállomásokon és a SMART Pont Centrumokban.
 
A pontokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tartós fogyasztási cikkekre, illetve textíliákra váltja be és eljuttatja az árvíz sújtotta területekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.