Apró meglepi: divatos koncepcióautó

Ezt látni kell: bemutatták a futurisztikus mini-Fordot!

A Ford pekingi standjának legnagyobb szenzációja a divatos és egyben futurisztikus Start koncepcióautó, amelyben többek között a márka legújabb fejlesztésű, 1 literes háromhengeres erőforrása debütál.

2010.04.24 10:30autoblog.hu

A Ford számos egyéb autógyártóhoz hasonlóan kiemelt figyelmet szentel a rendkívüli növekedési potenciálokkal rendelkező kínai és ázsiai, csendes-óceániai piacoknak.

A kínai piacon az első negyedévben a vállalat 84%-al növelte értékesítését az előző év azonos időszakához képest, főként a Focusnak és az új Fiestának köszönhetően.

A Ford Start koncepcióautót a világ gyorsan növekvő mega-városai, illetve ezek lakóinak egyedi szükségletei, gondolkodásmódja, ízlésvilága inspirálták.

A forgalmi dugók, nehéz parkolási lehetőségek, üzemanyag-hatékonyság, emellett a divatos, trendi megjelenés mind olyan szempontok, amelyeket az említett potenciális vásárlók figyelembe vesznek.

Ezekre született válasz a Ford Start koncepcióautóban, amely bepillantást enged a sportos, mégis alacsony fogyasztású kisautók jövőjébe, kiváló választásként az először autót vásárlók számára is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.