Elektromos versenyautó Budapesten

Gyors, szép, pontos: Leonardo Di Caprio a TAG Heuer Tesla-ra esküszik!

Különleges, elektronikus versenyautót mutattak be a minap Baselban. A 150 éves svájci luxuscég, a TAG Heuer legújabb büszkesége, az amerikai Teslával közösen megálmodott szuper elektromos sportautó.

2010.03.31 18:05ma.hu

TAG Heueré a dizájn, az időmérő, és híres Meridiist luxustelefon - szintén ott az autóban. A bemutató fényét emeli Leonardo Di Caprio, aki lelkes környezetvédőként fontosnak tartja az efféle fejlesztéseket.

A bemutatón a TAG Heuer nagykövete, Leo - ahogy szólítják - hosszan méltatta a roadster képességeit, környezetkímélő üzemét (hang és káros anyagok kibocsátása nélkül, elektromos árammal jár, 400 km-ként kell tölteni, végsebessége 210 km, kevesebb mint 4 mp alatt gyorsul 100 km/h-ra), és a svájci óragyártó luxuscég páratlan dizájnját. Az autót ugyanis a TAG Heuer tervezői átalakították, "TAG Heueresebbé" tették. És ez még semmi: a középkonzolon ott a várva várt Pendulum, a TAG Heuer szenzációja, ami a mágnesesség erejét kihasználva forradalmasíthatja az óragyártás technológiáját.

És ha akadna valaki, aki mindezt nem hinné - megnézheti majd saját szemével is. A TAG Heuer Tesla ugyanis onnan, a baseli bemutatóról 37 ezer kilométeres világkörüli útra indult. Ennek egyik állomása április közepén - Budapest lesz.

A kocsi és az különleges óra megtekinthető lesz itt is, sőt a szerencsések akár ki is próbálhatjáka  járművet, az órát aés a csoda luxustelefont.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.