Gazdaságosság jegyében

Íme teljes valójában a Tesla Roadster Sport!

A korábbi 3D-s modell helyett ezúttal valódi fotókat mutattak be az új Roadsterről.

2009.08.22 10:29autolabor.hu

A Tesla új információkat, illetve valódi fotókat osztott meg a nagyközönséggel a Roadster Sporttal kapcsolatban.

Az egyszerűsített motor úgy lesz erősebb, hogy közben gazdaságosabban üzemel majd, a képeken is látható szénszálas hátsó szárny pedig opcionális extra lesz az autóhoz. Nem úgy a változtatható felfüggesztés, amit már alapáron kínálnak hozzá.

A felfrissített belső (amelyben tovább nőtt a szénszálas jelenlét) a jobb közérzetet szolgálja, a prémium bőrülések hasonló célból kerültek be az autóba. A gombokkal kezelhető váltó is újdonság a Tesla autóiban.

A 0-100-as sprintet 3.7 másodperc alatt tudja az autó, a motor 14000-es fordulatszámot tud percenként, ára pedig 112 ezer euró lesz Észak-Amerikában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.