Jön a hátsókerekes Gallardo

Fotók! 550 lóerős az új Lamborghini modell

Új Lamborghini modellről szivárogtak ki fotók a netre, melyeket most meg is mutatunk. Az újdonság a Gallardo LP 550-2 névre hallgat, melyből azonnal levonhatunk következtetéseket: a V10-es szívómotor 550 lóerős, s az eddigi gyakorlattal szemben nem mind a négy, hanem csak a hátsó kerekeket hajtja.

Nézzen még több Lamborghinit! képgaléria

2009.07.01 13:01autoblog.hu

Az összkerekes 560-4-gyel szemben ez a modell új lökhárítókkal és áttervezett hátsóval rendelkezik, diffúzorának méretét például megnövelték, hogy még jobban az útra szívja magát. Az összkerékhajtási rendszer elhagyása fontos kilóktól szabadította meg a bikát, így 3,9 másodperces gyorsulásra lehet számítani. Állítólag a kétkerék-hajtású Gallardo 10 százalékkal olcsóbb is lesz testvérénél, ám mindössze 250 darabot terveznek gyártani belőle.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.