Online vettek szuperjárgányt

Internetes aukciós házban adták el az egyik Lamborghini Reventont

Ez az az autó, amiről mindenki álmodik, nem igaz? Gyönyörű külső, bivalyerő, 6.5 literes, 12 szelepes motor, 660 lóerő, kb. 350 km/h végsebesség.

2008.10.01 08:40Kapás Róbert, ma.hu

    A világon összesen 20 legyártott példány, és ebből a 20-ból is egyetlen volt eladó. Nem is akárhogy, egy internetes áruházban.


    A történet egyszerű: valaki vett egy Reventont, futott vele kb. 100 km-t, majd ráunt. Bár lehet, hogy csak az üzemanyagköltségektől ijedt meg. Mindenesetre meghirdette az eBay-en 1,45 millió dolláros kikiáltási áron, illetve, hogy a vásárló biztosra mehessen, 2,5 millióért azonnal elvihetővé tette. Vevő pedig azonnal akadt az egyedi modellre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.