Töltsön Lambo-videókat!

A Lamborghini netre megy: videók az iTuneson

Egyre digitálisabb világban élünk - ezt a Lamborghini is belátta, de exkluzivitásából még mindig nem enged: jó néhány, a márkához kötődő videót feltöltött a netre - az iTunesra méghozzá, nehogy akárki csak úgy hozzájuk férjen.

2008.04.16 19:20ma.hu

Meglepő ötlettel rukkoltak elő a sportmárka marketingesei: saját podcastot indítottak aziTuneson, The World of Lamborghini címmel - itt ingyenes tartalmakhoz férhetnek hozzá a lelkes felhasználók: a jelenlegi ötös mezőnyben elérhető az új Reventón bemutatása is.

A kínálat rendszeresen frissül, így a teljes modellpaletta megismerhető lesz, az illetékesek nagyon büszkék a webkettes újításra. Szerintük a márka rajongói különleges emberek, akiknél meghatározó fontosságú az érzelmi kötődés - márpedig az iTunes a nekik való portál, ami egyszerre szimbolizálja a dizájnt és a teljesítményt.

És egyes kelet-európai országok semmibevételét, ha jól értjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.