Jól fut a Lambo szekere

Tízmillió eurót kaszált a Lamborghini

Úgy veszik az idén a Lamborghini kocsikat, mint a cukrot, az idei évre tervezett gyártás minden darabjára akadt már vevő, az első negyedévben eladtak 639 darabot a luxus sportkocsikból, csaknem 10 százalékkal többet, mint tavaly.

2008.04.03 08:20MTI

A gyártó, amely egyébként már tulajdonjogilag a német Volkswagen csoporthoz tartozik, a múlt évet 10,1 millió eurós eredménnyel zárta, ez fennállása óta a legkedvezőbb üzleti eredmény, amit a költségek csökkentése mellett a viszonteladói hálózat bővítésének, valamint a márka logójával értékesített termékek sikeres forgalmazásának tulajdonítanak. A Lamborghini jelzésű termékeket árusító butikokban a forgalom további növekedésére számítanak az idén. A távlati cél, hogy a legjövedelmezőbben gyártott luxusautóvá tegyék a Lamborghinit, mely ezen a téren ma még jócskán lemarad a Ferraritól.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.