Nevesített Picassók limitált szériában

A Citroen C3 Picasso első utasai Benedek Tibor és Epres Panni

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége nevüket adják a C3 Picasso májusban induló limitált szériáihoz.

2009.04.10 09:10Kapás Róbert

Az új Citroen C3 Picasso trendi, kiválóan kihasználható modell, amely első ránézésre hódít vagány, egyedi stílusával. Nemcsak vonzó, de ügyes és sokoldalú is, a kategória bajnoka, épp ezért könnyedén társítható a Benedek-Epres párossal, akik a C3 Picasso két különböző arcát jelenítik meg: a dögös, izmos, kirobbanó férfi, és a bájosan trendi, üde, csajos változatot.

A C3 Picasso designed by Benedek Tibor izmos, dinamikus, mégis sármos megjelenést kölcsönöz a vagány kis szabadidő autónak. Az olimpiai bajnok közel 190 centis magassága ellenére is kényelmesen elfér a kívülről kompakt, belül azonban könnyen alakítható, tágas autóban. Mi sem jelzi jobban a látszat és a valóság közötti különbséget, mint hogy Benedek Tibor tapasztalati tényeken alapuló becslésénél másfélszer több vízilabda fér el a C3 Picasso 500 literes csomagtartójában.

Benedek Tibor a sajtótájékoztatón elmondta, hogy bár szereti a nagy autókat, mivel az év nagy részét Olaszországban, Genova mellett töltik, - és amit az emberek a „sajátos” olasz közlekedési szokásokról mondanak, az mind igaz - ezért sokkal szerencsésebb kisebb, fürge autóval közlekedni a szűk utcákon, ráadásul a parkolás sem okoz gondot.

Epres Panni manöken a szépség, a stílus, a divat világában mozog. Mint modern, trendi nő és ifjú édesanya több szempontból is vonzónak találja a C3 Picassót: „Imádom ezt a zöld színt, mert nagyon üde, eredeti és remekül áll az autónak.

A C3 Picasso designed by Epres Panni csajos, stilizált díszítése pedig egyszerűen kiemeli a C3 Picassót a tömegből. Ezen kívül persze rengeteg előnye van: egyszerre tökéletes városi autó, és családi egyterű, óriási és nagyon praktikusan alakítható belső térrel.

És most a méret nemcsak Tibor miatt fontos…” - mutat öthónapos, gömbölyödő pocakjára Epres Panni, aki augusztusra várja kislányuk születését. „Hamarosan két kisgyermeket nevelünk, így nem közömbös számunka az sem, hogy kis fogyasztású, környezetkímélő modellt válasszunk.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.