Gondolja át alaposan!

Megnyerően kacsintgatnak a nullaforintos autók!

Aki nem gondolja át alaposan az ilyen ajánlatokat, könnyen pórul járhat és ráfizethet az üzletre - véli a szakember. Egyre több olyan hirdetést látni a világhálón, melyben nulla forintért, az autó hitelének átvállalásával kínálnak.

2009.03.12 08:55Népszava

Az eladók vagy elveszítették az állásukat, vagy a tartósan gyengélkedő forint miatt képtelenek fizetni a törlesztőrészleteket. Révész Tamás, a Budapest Autófinanszírozási Zrt. vezérigazgatója a lapnak elmondta: a tőketartozás gyakran nem fedezi a hitelre vásárolt vagy lízingelt gépkocsi piaci értékét.

Aki nem gondolja át alaposan az ilyen ajánlatokat, könnyen pórul járhat és ráfizethet az üzletre - tette hozzá a szakember, aki leszögezte: elvi vagy jogszabályi akadálya nincs az ilyen megoldásnak, mindamellett a nullaforintos, hitelátvállalásos kiútkeresést nem tartja többnek kétségbeesett próbálkozásnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.