Még több autópálya épülhet

Készülhetnek az M4 autópálya tervei

Az M4 gyorsforgalmi út Püspökladány-Berettyóújfalu-Nagykereki - vagyis az országhatár - közötti szakasz tervezésére írt ki nyílt közbeszerzési eljárást a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2009.01.23 12:00MTI

A pénteki Közbeszerzési Értesítőben megjelent pályázaton résztvevőknek vállalnia kell a környezeti- és örökségvédelmi hatástanulmány elkészítését, a környezetvédelmi engedély beszerzését, valamint a nyomvonal megállapításához szükséges dokumentáció elkészítését. A legrövidebb nyomvonal 121,7 míg a leghosszabb 146,6 kilométer lehet. A munkával 2011. utolsó napjáig kell elkészülni. 

Ajánlatot olyan cég tehet, amelynek az elmúlt három lezárt üzleti évben generáltervezőként elkészített új gyorsforgalmi út környezeti-, valamint örökségvédelmi hatástanulmány, illetve előzetes környezeti vizsgálati dokumentáció készítéséből összesen legalább 60 millió forint nettó árbevétele származott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.