Baleset

Begyorsult a Corvette... és elszállt! - videó

Döbbenetes balesetet szenvedett egy nagyjából 4000 lóerősre felturbózott Chevrolet Corvette az egyik amerikai gyorsulási versenyen.

2017.04.08 16:23ma.hu

A kocsi orra 200-250 km/órás tempónál hirtelen felemelkedett, és a segédkeret már nem tudta megtartani a hatalmas felhajtóerőt - írja az autoblog.hu. Ezek után szerencsésnek mondhatja magát Daniel Pharris profi autóversenyző, hogy sérülés nélkül szállt ki a roncsból, miután a gyorsulási versenyekre épített monstruma - amely egyébként nagyjából 4 másodperc alatt képes letolni a 400 méteres távot - egy megmérettetés közepette a levegőbe emelkedett, majd a földnek csapódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.