Repülő sportautó?

Autóstul rontott a házba, ráadásul a tetőn át

Nem az volt a baj, hogy túl gyorsan ment, hanem hogy túl alacsonyan repült - valószínűleg ezért landolhatott a sportautó egy háztetőn. Szerencsére az ott lakók nem sérültek, ellentétben a kocsival és a házzal.

2014.12.11 12:00ma.hu

Mintegy 6 méter magasra repült fel a BMW, amelynek sofőrje egy kanyarban elvesztette az uralmát a kocsi fölött és a kisodródás közben valamin felcsapódott. A szokatlan "kompozíciót" a ház tulajdonosa meg is örökítette egy fényképen, miután a váratlan vendég nem túl illedelmesen megjelent náluk szerdán éjfél után fél órával. A San Diego közeli Escondidóban a háziak szerencsére a késői órán épp a ház másik felében voltak, így senki sem sérült meg közülük, és a BMW sofőrjének sem lehettek túl súlyos sérülései, mivel a baleset után azonnal elmenekült, a rendőrség csak később kapta el.

Az anyagi kár viszont annál jelentősebb: nemcsak az értékes autó lett totálkáros, valamint nemcsak a ház felét kell újraépíteni, de az irányíthatatlanul repülő autó összetörte a házigazda garázsban álló kocsiját is - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.