A tulajdonos azt se tudta, hogy megszökött az eb

Tetőről mentettek kutyát a tűzoltók - 3 nap után

Három napig "raboskodott" egy kutya a tetőn, mire valaki szólt a tűzoltóknak. A kutya gazdája épp elutazott egy hétre, így fogalma sem volt, hogy az eb nincs otthon.

2014.11.10 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Grant Cochrane

A tűzoltók segítségét kellett kérni az észak-ohiói Youngstown városában szombaton, miután egy háromemeletes ház tetején felfedezték a lakók a szerencsétlenül járt Rottweilert. Az eb a társasház egyik lakójáé, ám elmondása szerint fogalma sem volt, hogy a kutya kiszökött a lakásból, mert az elmúlt hetet az egyik barátjánál töltötte - igaz, az nem derült ki, hogy ezalatt a kutya napokon keresztül hogyan kapott enni és inni, vagy hogyan intézte a kisebb-nagyobb dolgait.

A nagyjából egyórás mentés végén az egyik környékbeli hajléktalan elmondta, hogy már vagy három napja próbálta a tetőről lecsalogatni a kutyát, amelyik minden valószínűség szerint a tetőtéren át, egy lyukon keresztül bújt ki, de visszafelé már nem találta az utat. A sikeres mentőakcióról beszámoló Tampa Tribune arra nem tért ki, hogy az eb visszakerült-e a felelőtlen gazdihoz, vagy állatmenhelyre vitték-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.