Belehajtott egy autó Újpesten

Két huszonéves ült a Szilas-patakba zuhant sportautóban - KÉPEK!

A Szilas-patakba hajtott egy autó szerda délután Budapest IV. kerületében, a balesetben ketten megsérültek. A közelben tartózkodó katonák siettek a segítségükre.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.07.10 19:18MTI
Kép: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság - Kattintson a képre! >>>

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy az autó a külső Váci úton haladt, majd átszakítva a szalagkorlátot a patakba hajtott. Az autó kidöntött egy lámpaoszlopot is. A helyszínre elsőként érkező négy katona akadályozta meg, hogy a személygépkocsi jobban a patakba csússzon.

Az autó két, 25 év körüli utasát, egy férfit és egy nőt a tűzoltók szabadították ki az autóból. A sérülteket kórházba szállították.

Németh-Zsohár Agnieszka, a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-nek elmondta, a baleset helyszínének közelében van a honvédség hadikikötője, ahol több katona egy nagyobb csattanásra lett figyelmes. A hang irányába indultak, majd azt látták, hogy az autó az oldalára dőlt.

A három szolgálatban lévő és egy szolgálaton kívüli hadihajós szerzett egy kötelet, amellyel rögzítették az autót, hogy az ne csúszhasson beljebb a patakba, így megakadályozva, hogy a sérült női utas megfulladjon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.