Horror

Levágott fejeket találtak egy mexikói sportautón

A hat levágott férfi fejet egy sportautó tetején egy műanyagzsákban találtak meg a rendőrök, majd pedig a kocsiban meglelték a lefejezett holttesteket is.

2017.01.17 07:00MTI

Az autó Mexikó déli részén, Guerrero államban parkolt elhagyottan. Az, hogy megcsonkított holttestekre bukkan a rendőrség, Mexikóban nem egészen rendkívüli, de azért nem is mindennapos.

EPA

Ahogy általában, most is rivális bűnbandák közötti háborúval magyarázza a hatóság a hatszoros gyilkosságot, már csak azért is, mert ugyancsak hétfőn pár kilométerrel távolabb további 4 tetemet találtak a rendőrök: kettőt agyonlőve egy autópályán, kettőt pedig egy házban. Mind a 4 holttesten kínzásról árulkodó nyomok vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.