Volkswagen Service Quality Award 2008 díj

Magyar cég a legjobb európai Volkswagen márkaszervizek között

A Volkswagen gyár -idén először- legjobb 100 európai márkaszerviz-partnerét Volkswagen Service Quality Award díjjal jutalmazta.

2008.09.18 12:00ma.hu

A Volkswagen gyár –idén először– legjobb 100 európai márkaszerviz-partnerét Volkswagen Service Quality Award díjjal jutalmazta. Azok a Volkswagen hivatalos márkaszervizek kaptak ilyen kitüntetést, amelyek a szerviz-szolgáltatások minőségben és a vevőelégedettségi mutatók terén a legjobb eredményeket érték el. Annak érdekében, hogy a Volkswagen ne csak kiváló autókat kínáljon, a márka arra törekszik, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtó szerviz hálózattal is várja ügyfeleit. 

A választás egyik döntő kritériuma így nem is lehetett más, mint a szerviz munkájának minősége és a vevők elégedettsége, amelyet a gyár szigorú, világszerte egységes szabályok szerint mér. 2008-ban a legjobb magyar Volkswagen szerviz a balatonfüredi Csermely és Társa Kft. lett. A díjátadásra 2008. júliusában került sor a Wolfsburg-i Autostadt-ban 26 európai ország szervizpartnerének, köztük a Csermely és Társa Kft. cégvezetőjének jelenlétében. 

A Volkswagen vezetősége részéről Dietmar Hildebrandt és Detlef Wittig adta át a díjat Csermely Ákosnak, a Csermely és Társa Kft. ügyvezetőjének. A céget 1989-ben Csermely András alapította "Csermely és Fia Kft." néven. Az 1991 óta Csermely és Társa Kft.-ként működő Volkswagen márkakereskedés és szerviz 1992-től fogadja ügyfeleit a jelenlegi telephelyen, 20 szakmailag felkészült munkatárssal, Balatonfüreden a Fürdő u. 25. szám alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.