Izgalmas szeptember!

Újdonságok szeptemberben a Volkswagennél

Óriási lendülettel kezdi meg a szeptembert a Volkswagen, hiszen több újdonságot is kínál a márka: az alig néhány hónappal korábban bemutatkozott Volkswagen Tiguan mellett már kapható és tesztelhető a komfort-kupé Volkswagen Passat CC is.

2008.09.15 09:42ma.hu

Szeptember 8-tól az új árak és új modellek mellett a Volkswagen ajánlatai is megújulnak. Többek között a márka egy olyan kártyás fizetési eszközt vezet be, amely egyedülálló az autós piacon: a Volkswagen vásárlók Prémium kártyát igényelhetnek új Polo, valamint Golf, Golf Plus és Golf Variant modellek vásárlása estén.

A kártyán Polo modellek esetében 100.000 Ft-os, míg Golf, Golf Plus és Golf Variant vásárlása esetén 150.000 Ft-os nyitó összeg található, mely összeg a Volkswagen márkakereskedésekben szabadon, visszafizetési kötelezettség nélkül felhasználható.

A kártya kiállításával egyidejűleg, a Porsche Bank a kártya értékével (100.000 ill. 150.000 Ft) megegyező összegű hitelkeretet nyit az ügyfél részére, mely hitelkeret – felhasználása esetén – a banki tájékoztatóban szereplő módon, a Porsche Bank részére visszafizetendő.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Polo vásárlása esetén 200.000 Ft, míg Golf, Golf Plus vagy Golf Variant modell vásárlása esetében 300.000 Ft áll vásárlóink rendelkezésére.

Ezt az összeget a gépjármű átvételét követően tartozékvásárláshoz, alkatrészbeszerzéshez, szervizszolgáltatások igénybevételéhez – ide értve a kötelező szervezik és esetleges karosszéria javítások költségeit is – a Volkswagen márkakereskedésekben (az első 100.000 illetve 150.000 Ft erejéig ráadásul visszatérítési kötelezettség nélkül, szabadon) felhasználhatnak.

Mostantól bárki megismerkedhet a kereskedésekben a kedvező árlistákkal, az új Tiguannal és Passat CC-vel, valamint a Volkswagen Prémium kártyával járó előnyökkel – akár már a szeptember 12-14-i Nyitott Napokon.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.